Start a new topic
Answered

Virus Protection and Email Protection showing off of Quick Heal Antivirus(After fresh installation)

 Hi,


I am using Quick Heal Antivirus. But after installing it, Virus Protection, Email Protection, and Web Protections showing OFF.


Any solution on it?


Best Answer
Hello,

First activate & update the Quick Heal.

For version : 17.00
We have one feature called repaire service, which repaires Quick Heal module automatically,
To check status of this services kindly follow below steps,
- Open Run, in that type "services.msc"
- Services list will get open,
  In that check status of  "repaire service"
- If it is present & started, then kindly wait for 180 minutes, Issue will get resolved after 180 minutes
- If repaire service is not present , then kindly contact to Quick Heal technical support for more assistance.

For version : 16.00 & below,
- Kindly take latest update & check issue
- If same issue persists, after taking latest updates
  Then you may reinstall Quick Heal with latest build version or contact to Quick Heal technical support   for more assistance.

 

1 Comment

Answer
Hello,

First activate & update the Quick Heal.

For version : 17.00
We have one feature called repaire service, which repaires Quick Heal module automatically,
To check status of this services kindly follow below steps,
- Open Run, in that type "services.msc"
- Services list will get open,
  In that check status of  "repaire service"
- If it is present & started, then kindly wait for 180 minutes, Issue will get resolved after 180 minutes
- If repaire service is not present , then kindly contact to Quick Heal technical support for more assistance.

For version : 16.00 & below,
- Kindly take latest update & check issue
- If same issue persists, after taking latest updates
  Then you may reinstall Quick Heal with latest build version or contact to Quick Heal technical support   for more assistance.

 

Login or Signup to post a comment